Το καλάθι σου

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Αναζήτηση

More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Φίλτρα

ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 1991

ΙΣΤΟΡΙΑ


Προμηθευτές του εξαιρετικού, του ανθεκτικού, αυτού που αντέχει στον χρόνο.

Ερχόμαστε από επτά γενιές ναυτικών που έζησαν, εργάστηκαν, αγωνίστηκαν και εμπνεύστηκαν από τη ζωή στη Μεσόγειο.

Η ΠΕΡΓΚΑ συνδυάζει την ιστορία μας με το πάθος μας για μια καλύτερη ζωή στη θάλασσα, μέσα από μια συλλογή αφιερωμένη σε μια ζωή για την Ανθρωπόκαινο.

Ιδρυθείσα στις ακτές του Αιγαίου της Αθήνας και του Πειραιά το 1991, η ΠΕΡΓΚΑ ξεκίνησε ως προμηθευτής ανθεκτικών ρούχων υψηλής απόδοσης, αξεσουάρ και εξοπλισμού για τις αγωνιστικές ιστιοπλοΐες και την αγορά των γιοτ. Για περισσότερο από το ένα τρίτο του αιώνα, η ΠΕΡΓΚΑ έχει εξελιχθεί για να καλύψει τις ανάγκες αυτών που είναι παθιασμένοι με την ύπαιθρο και τη βελτίωση της ζωής στη θάλασσα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ


Να εξοπλίσει, να εμπνεύσει και να επιτρέψει μια καλύτερη, ευκολότερη, πιο άνετη και ανθεκτική ζωή στην Ανθρωπόκαινο

Η αποστολή μας είναι να φέρουμε ό,τι είναι καλύτερο, ισχυρότερο, βιώσιμο για μια μακροχρόνια εμπειρία σε έναν πιο ζεστό, πιο υγρό, πιο απροσδόκητο κόσμο όπου ό,τι γίνεται για να διαρκέσει και αυτό που γίνεται υπεύθυνο είναι ο υπεύθυνος τρόπος για να βιώσετε τη ζωή.

ΟΡΑΜΑ


Να παρέχει τα εργαλεία για να ζήσετε βαθύτερες ζωές με μεγαλύτερη ευκολία. Να φέρει ό,τι είναι υπεύθυνα φτιαγμένο για μια ζωή στην ύπαιθρο και στη θάλασσα, στις ακτές της ανατολικής Μεσογείου και όχι μόνο.

Ιδρύθηκε στις ακτές του Αιγαίου κοντά στην Αθήνα και τον Πειραιά το 1991. Η ΠΕΡΓΚΑ ξεκίνησε ως προμηθευτής μακράς διαρκείας ενδυμάτων απόδοσης, αξεσουάρ και εξοπλισμού για την αγορά αγώνων ιστιοπλοΐας και γιαχτινγκ. Για περισσότερο από ένα τρίτο αιώνα, η ΠΕΡΓΚΑέχει εξελιχθεί για να εξυπηρετήσει εκείνους που είναι παθιασμένοι για τη φύση, για τη ζωή στη θάλασσα.

ΑΞΙΕΣ


Ακεραιότητα

Η ΑΓΚΥΡΑ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΜΑΣ

Στην ΠΕΡΓΚΑ, η ακεραιότητα είναι η άγκυρα που θεμελιώνει όλες μας τις ενέργειες. Αυτό σημαίνει τη διενέργεια των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων με αμετάβλητη ειλικρίνεια και ηθικές αρχές. Πιστεύουμε στη δημιουργία ισχυρών, διαφανών σχέσεων με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας.

Ποιότητα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Η Ποιότητα είναι το πανί που υψώνει το σήμα μας. Σε έναν κόσμο όπου η θάλασσα δοκιμάζει κάθε υλικό, τα προϊόντα μας παραμένουν ανθεκτικά. Επιλέγουμε με προσοχή υφάσματα και υλικά που αντέχουν στο αντίξοο περιβάλλον της θάλασσας, εξασφαλίζοντας αντοχή και λειτουργικότητα.

Βιωσιμότητα

ΠΛΕΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΡΙΟ

Η βιωσιμότητα είναι η πυξίδα που καθοδηγεί το ταξίδι μας προς ένα πιο πράσινο μέλλον. Η θάλασσα μας εμπνέει, και είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι στην προστασία της. Αυτή η αφοσίωση αντικατοπτρίζεται στις πρακτικές μας που λαμβάνουν υπόψη το περιβάλλον, από την πηγή βιώσιμων υλικών έως την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων και τη μείωση του οικολογικού μας αποτυπώματος.

Επιλέξτε ένα από τα διαθέσιμα κουπόνια παρακάτω
+